You are using an unsupported browser. Please update your browser to the latest version on or before July 31, 2020.
close
Home > Microsoft Windows > Controleren of Onedrive nog werkt na een Bitlocker-melding
Controleren of Onedrive nog werkt na een Bitlocker-melding
print icon

In dit artikel wordt uitgelegd hoe je kunt controleren of de OneDrive Synchronisatie nog werkt na een Bitlocker-melding. Voer onderstaande controle 5 minuten na het inloggen van de gebruiker uit.

1. Zet de muis na het inloggen bovenop het blauwe (OneDrive) wolkje rechtsonderin het scherm.

2. Staat in het venster "Aanmelden"? Meld dit dan via ons ticketsysteem. Geef gelijk de apparaatnaam door en wanneer Emjee op afstand mag meekijken.

3. Staat in het venster "Up to Date" of "Wijzigingen verwerken"? Dan werkt uw apparaat correct en is er geen verdere actie nodig.